top of page

XCMG Damperi

Damper sa mehaničkim pogonom ima široku primenu u rudarstvu, građevinarstvu, kamenolomima, itd.
Ima sposobnost prilagođavanja različitim uslovima rada i visoku efikasnost. XCMG je razvio nekoliko mehaničko - pogonskih kamiona i mehaničko - pogonskih laganih rudarskih kamiona sa visokom pouzdanošću i niskim radnim troškovima.
Za celo tržište imamo kompletan asortiman rudarsko-transportnih vozila.

 

XCMG se može pohvaliti celom serijom elektro-pogonskih dampera od 120 t do 360 t, koji se uglavnom primjenjuju u eksploataciji površinskih kopova, velikih transportnih radova i zemljanih radova, čineći XCMG efikasnim pri različitim rudarskim i građevinskim zahtevima.


Karakteriše ga izuzetno visoka efikasnost transporta i upotrebljivost, niski troškovi održavanja i dugi vek trajanja. Proizvodi ove serije su velike nosivosti, čvrste strukture i otpornosti na udarce, tako da su optimalni izbor pri kupovini rudarske i građevinske opreme.

 

XCMG zglobni damperi su namenjeni za rad u rudnicima neobojenih metala. Kao takvi moraju biti snažni i izdržljivi sa visokim performansama.


XCMG zglobni damperi imaju mali trošak odrzavanja. Zahvaljujući jakoj tehničkoj podršci posvećnoj da klijentima obezbedi kompletna izgradna rešenja, XCMG zglobni damperi vam donese bolju efikasnost u radu i povrat investicije.

 

Za detalje, precizne podatke i posebne zahteve kontaktirajte naš prodajni tim!

XCMG damper.jpg
bottom of page