top of page

O Nama

Kompanija na koju se uvek mozete osloniti

Preduzeće KORKOVADO d.o.o. osnovano je januara 2005. godine kao generalni zastupnik inostranih kompanija koje se bave proizvodnjom građevinskih i rudarskih mašina. Naši partneri su kompanije: XCMG, SUNWARD, CUKUROVA, HBXG, RHINOCEROS, EP, SOCMA, YIFAN, YANTAI. Tokom proteklih godina, neprekidnim ulaganjem i proširivanjem prodajnog asortimana, danas je respektabilno ime u sferi prodaje građevinskih mašina u našoj i zemljama u okruženju.

Road Construction

Misija i Vizija

Misija preduzeća je zadovoljenje potreba tržišta za građevinskim i rudarskim mašinama uz kompletnu tehničku podršku prilikom odabira mašina, obezbeđen servis i obezbeđene rezervne delove u garantnom i vangarantnom roku. Poštovanje dobrih poslovnih običaja i višegodišnji rad, sada nam omogućavaju da izađemo u susret zahtevima za najrazličitijim vrstama građevinskih i rudarskih mašina. Raspolažemo širokom paletom građevinskih i rudarskih mašina visokog kvaliteta, koje su izrađene po svim svetskim i evropskim standardima.

SWE35UF.png

Pored osnovnog programa, u mogućnosti smo da izađemo u susret i specifičnim zahtevima nabavke poput finišera, glodača asfalta, valjaka za putare, kamionskih beton pumpi, separacija, drobiličnih postrojenja, platformi i drugih građevinskih i rudarskih sredstava. Zbog velike konkurencije u ovoj privrednoj grani, politika cena je formirana tako da naše cene u svakom trenutku moraju biti niže od konkurencije, tj. nudimo IZUZETNE CENE UZ ODLIČAN KVALITET MAŠINA. Posedujemo i magacin rezervnih delova za širok program građevinske mehanizacije, kako iz sopstvenog programa koga zastupa KORKOVADO d.o.o., tako i drugih poznatih proizvođača.

Construction Crane
XCR25L5.png
bottom of page