top of page

Partneri

Dobra saradnja sa pouzdanim partnerima za prodaju građevinskih mašina ključna je za uspešno poslovanje u građevinarstvu.

xcmg-logoo.png

XCMG – Xuzhou Construcion Machinery Group Co., Ltd. je osnovana 1943. godine. Od tada, kompanija XCMG stoji na čelu kineske industrije građevinskih mašina i razvila se u jednu od najvećih, najuticajnijih i najkonkurentnijih kompanija na kineskom tržištu, sa najkompletnijim serijama proizvoda. Inovacije predstavljaju veliki deo kulture XCMG-a. Kompanija konstantno razvija serije proizvoda koje su tehnološki najnaprednije u Kini i širom sveta. XCMG poseduje 2.156 registrovanih patenata. Tehnološke inovacije su postale ključ uspeha XCMG-a na globalnom tržištu.

 

XCMG je 3. najveća kompanija za građevinske mašine na svetu, 1. kompanija na svetu za grejdere i kranove, 2. na listi 100 najboljih kineskih proizvođača mašina i 1. po korporativnoj snazi u kineskoj industriji građevinskih mašina.

 

Tokom svog stabilnog razvoja na globalnom tržištu, XCMG je postepeno uspostavio marketinšku i prodajnu mrežu koja pokriva čak 183 zemlje. Konstantno svojim klijentima širom sveta pruža jedinstvene, integrisane, efikasne i praktične usluge pre prodaje, tokom prodaje i nakon prodaje.

 

Kompanija XCMG je posvećena svojoj osnovnoj vrednosti „Preuzimanje velikih odgovornosti, delovanje sa velikim moralom i postizanje velikih dostignuća“ i svom korporativnom duhu da bude „temeljna, praktična, progresivna i kreativna“ kako bi nastavila da se kreće ka svom krajnjem cilju da postane vodeće preduzeće svetske klase sposobno da stvori stvarnu vrednost.

Sunward logo 1.PNG

Sunward Equipment Group je moderna internacionalna kompanija osnovana 1999. koja se fokusira na proizvodnju građevinskih mašina, čiji je glavni ogranak Sunward Intelligent Equipment Co., Ltd. Sedište se nalazi u ekonomskoj i tehnološkoj razvojnoj zoni Kine, Changsha, Hunan. 


Sunward grupa je razvila više od 100 specifikacija visokih performansi i visoko kvalitetnih proizvoda sa sopstvenim intelektualnim vlaništvom među kojima su oprema za rotaciono bušenje, kompaktne građevinske mašine, sve serije bagera, savremena oprema za bušenje, oprema za automobilsku industriju, rudarska oprema, oprema za dizanje, oprema za puteve, oprema avio industrije.

Sunward je čvrsto pozicioniran kao jedan od Kineskih top brendova i izvozi u više od 60 zemalja širom sveta.

Sunward trenutno predstavlja jednu od vodećih kompanija za podzemnu inženjering opremu u Kini. Ubraja se u “50 najboljih svetskih proizvođača građevinskih mašina” i “20 najboljih globalnih kompanija za bagere”.

Kompanija Çukurova Makina Imalat ve Tic. A.S. osnovana je 1968. godine za proizvodnju

poljoprivrednih mašina pod licencnim ugovorom sa John Deere kompanijom. Narednih 18

godina Çukurova Makina proizvela je 26.250 jedinica. Kompanija je 1986. godine pocela da

proizvodi mašine za zemljane radove i industrijske mašine pod svojom licencom i robnom

markom ÇUKUROVA. Proizvodi se sklapaju u proizvodnom pogonu kompanije Tarsus, Turska.

 

U roku od nekoliko godina kompanija je znacajno povecala svoj tržišni udeo na turskom i

globalnom tržištu dostizanjem vrednih obima prodaje u preko 50 zemalja sveta. Osim što posluje u Evropi, Africi, Bliskom Istoku, Aziji i Latinskoj Americi, Çukurova Makina se posvetila širenju svoje distributivne mreže širom sveta uzimajuci u obzir zadovoljstvo kupaca i odgovarajuci na sve njihove potrebe. Svi novi i aktualni proizvodi se proizvode sa svetski poznatim komponentama i najnovijim tehnologijama, u kombinaciji sa koncentrisanom snagom¸ visokim performansama i bezbednošću. Testirani su i sertifikovani od strane ovlašćenih sertifikovanih tela.

hbxg-logo-removebg-preview.png

Kompanija HBXG je osnovana 1950. godine. Nalazi se u gradu Xuanhua, u provinciji Hebei, i udaljena je samo 160 km od Pekinga.

HBXG se pridružio HEBEI IRON&STEEL GROUP (HBIS) jula 2010. godine i time postao podružnica HBIS-a. HBIS je na listi 279 najboljih među 500 najvećih svetskih preduzeća.

Danas je HBXG vodeći proizvođač buldozera u Kini. Od 1996. godine HBXG kontinuirano ima udeo od preko 30% na tržištu buldozera u Kini.

Brend HBXG u svom asortimanu poseduje hidrodinamičke i hidrostatičke buldozere snage od 130 - 460 KS, koji ispunjavaju zahteve kupaca srednjeg i visokog kvaliteta. Buldozeri sa povišenim lančanicima ogledaju se u visokoj efikasnosti, visokom kvalitetu, velikoj izdržljivosti i lakom održavanju.

bottom of page