top of page

HBXG
Hidrodinamički Buldozeri

HBXG je vodeći proizvođač buldozera u Kini. Brend HBXG u svom asortimanu poseduje hidrodinamičke buldozere srednjeg i visokog kvaliteta koji ispunjavaju sve zahteve kupaca.

 

Nudimo dva tipa hidrodinamičkih buldozera, kompaktne buldozere guseničare i buldozere sa trećim točkom. Kompaktni buldozer guseničar se koristi za doziranje zemlje i otpada na gradilištu ili rudarskom kamenolomu. Koriste se i za obnavljanje jarka, čišćenje zemljišta i održavanje puta.

Buldozeri sa trećim točkom ogledaju se u visokoj efikasnosti, visokom kvalitetu, velikoj izdržljivosti i lakom održavanju. Pogodni za građevinarstvo, poljoprivredu, deponije smeća, rudarstvo i industriju puteva. Mogu da pomeraju veliku količinu zemlje, šljunka, kamenja, peska i drugih materijala. Koriste se za pripremu ravnih površina, konstrukcija za rušenje, kidanja stena ili nagomilanog zemljišta, itd.

 

Prikazani modeli HBXG hidrodinamičkih buldozera predstavljaju samo jedan deo naše ponude. Svi modeli i njihove karakteristike su isključivo informativnog karaktera. Za detalje, precizne podatke i posebne zahteve kontaktirajte naš prodajni tim!

SD9N.jpg
bottom of page