top of page

Politika Kolačića

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što bolje korisničko iskustvo pregledanja i pretraživanja sadržaja na sajtu www.korkovado.rs, kao i njegovo pravilno funkcionisanje.

Kolačići su informacije koje neka veb-stranica koju posećujete šalje vašem računaru, pametnom telefonu ili tabletu u svrhu poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i potreba.

 

Poštujemo vašu privatnost i u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti smo u obavezi da obezbedimo vaš pristanak pre slanja kolačića.

Ukoliko blokirate kolačiće, i dalje možete da pristupite našem sajtu i pregledate sadržaj, ali postoji mogućnost da određeni segmenti sajta neće najbolje funkcionisati. Važno je i da znate da u svakom trenutku možete promeniti postavke svog internet pretraživača i da imate mogućnost da birate da li ćete čuvati kolačiće ili ne.

Obavezni kolačići

Ovi kolačići su ključni za pravilno funkcionisanje veb-sajta i ne mogu da se isključe u našim sistemima.

Imate mogućnost da vaš pretraživač podesite tako da blokira ove kolačiće ili vas upozorava na njih, ali u tom slučaju je moguće da određeni delovi sajta neće ispravno funkcionisati. Obavezni kolačići ne čuvaju nikakve informacije koje bi omogućile vašu ličnu identifikaciju.

 

Funkcionalni kolačići

Ovi kolačići beleže različite statističke podatke i omogućavaju nam da beležimo broj poseta veb-sajtu i analiziramo saobraćaj i promet sa ciljem merenja i unapređivanja funkcionisanja sajta. Zahvaljujući njima možemo da saznamo kako se posetioci kreću po sajtu i koje su stranice najviše posećene.

Podaci koje prikupljaju ovi kolačići su anonimni. Ukoliko ne dozvolite ove kolačiće, nećemo moći da znamo kada posećujete naš sajt, niti da pratimo njegovo funkcionisanje.

Marketing kolačići

Mogu biti postavljeni na naš veb-sajt od strane partnerskih sajtova za oglašavanje. Oni se koriste kako bi se kreirao profil vaših interesovanja i navika, a sve u cilju prikazivanja adekvatnih reklama na drugim sajtovima.

Kako se mogu obrisati kolačići?

Sve postavke kolačića i informacije o istim možete pronaći u podešavanjima vašeg internet pretraživača ili klikom na „Pomoć”. Više o brisanju kolačića, možete pročitati ovde.

 

Koju korist imate ukoliko prihvatite kolačiće?

  • Uređaj koji koristite, pametni telefon, laptop, desktop računar ili tablet, pamti sve informacije koje su unete, tako da sledeći put kad se vratite na neki veb-sajt nećete morati da ih ponovo unosite.

  • Sadržaj se prilagođava vašim preferencijama i plasiraju vam se informacije u skladu sa vašim profilom.

  • Dobijaćete promocije i specijalne akcije koje odgovaraju vašim navikama kupovine.

     

bottom of page