top of page

XCMG Autodizalice za sve terene

Autodizalice za sve terene su opremljene dužom granom, više guma (obično između šest i deset) i dva motora. To ih, u kombinaciji sa njihovom širom kabinom, čini mnogo težim od dizalica za teške terene.

 

Autodizalice za sve terene su veoma upravljive na neravnom terenu, ali takođe pružaju dodatnu prednost u mogućnosti da održavaju veće brzine na javnim putevima.

 

U industriji dizalica, autodizalice za sve terene se često posmatraju kao idealna kombinacija dizalica na kamionu i dizalica za teške terene, jer nude mobilnost i prenosivost bez žrtvovanja sposobnosti da se nose sa uslovima van puta. Autodizalice za sve terene obično mogu dostići veće visine. Imaju odličnu upravljivost, čak i u snegu, blatu i drugim izazovnim uslovima.

autodizalice-za-sve-terene-XCA130_E.png

U ponudi su XCMG autodizalice za sve terene nosivosti od 40 do 1800 t, sa snagom motora od 230 do 485 kW i težinom od 24 do 90 t.

Prikazani modeli XCMG autodizalica za sve terene predstavljaju samo jedan deo naše ponude. Svi modeli i njihove karakteristike su isključivo informativnog karaktera. Za detalje, precizne podatke i posebne zahteve kontaktirajte naš prodajni tim!

bottom of page