top of page

XCMG Kompaktori

XCMG kompaktori su kompaktori za teške uslove rada sa velikim jediničnim linearnim opterećenjem. Uglavnom se koriste za sabijanje čvrstog punila na deponijama kako bi se produžio vek trajanja deponija i smanjila površina deponije.

 

Drobljenje i zbijanje se ostvaruje dubokim žlebom i konveksnim blokom, povećavajući efekat zbijanja, silu prijanjanja i prolaznost.

Prednji deo mašine je opremljen širokim buldozerom, koji se koristi za guranje malih naslaga ispred, poboljšavajući efekat zbijanja.

Kabina je dobro zatvorena sa duplim vratima. Hladan/topli multifunkcionalni klima uređaj je ugrađen sa vazdušnim katalizatorom za prečišćavanje vazduha, omogućavajući prostoriji za vožnju svež vazduh i udobno okruženje čak i pod lošim uslovima.

U ponudi su XCMG kompaktori operativne težine od 22 do 29 t, snage motora od 190 do 200 kW i prečnikom valjka od 1620 mm.

 

Prikazani modeli XCMG kompaktora predstavljaju samo jedan deo naše ponude. Svi modeli i njihove karakteristike su isključivo informativnog karaktera. Za detalje, precizne podatke i posebne zahteve kontaktirajte naš prodajni tim!

XH263J.jpg
bottom of page